Iværksætterdysten 2019, den. 14 nov.

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

En aften med fuldt tryk på iværksætteri og netværk

Iværksættere er vigtige for Ringkøbing-Skjern og nu er vi på jagt efter nye forretningsideer der kan udvikle sig til succesfulde iværksættervirksomheder. 5 lokale spirende iværksættere dyster om 25.000 kr. ved at pitche deres forretningsideer foran et stort publikum og et panel af lokale investorer. For at deltage i konkurrencen, læs mere her.

Mød også drengene bag modebrandet Shaping new tomorrow, kendt fra løvens hule, der fortæller om deres vilde iværksætter rejse og giver deres bedste tips til nye iværksættere.

Glæd dig til en aften hvor vi hylder iværksætteriet, med inspirerende oplæg, Pitch-dyst, burgere og netværk med andre iværksættere, forretningsudviklere og investorer.

Ønsker du at pitche din forretningside, kan du tilmelde dig og få mere information i de nedenstående bokse.

For at tilmelde dig selve arrangementet, klik her.